Не е истина

Не истина, bg-mamma.com къртАт миФки. Тия имат инфо за всичко. Вчера Гугълнах "Мъжки шивач софия" и четвъртият резултат беше на bg-mamma.com. От архива им!!! Тия сигурно могат да ти сглобят атомна бомба, или поне да те снабдят с подробно упътване. Естествено, преди това любезно ще те посъветват да не я сглобяваш, или ако е наложително, поне да е при крайна нужда. Ядрени мацки. Представям си как в архива им има каталог: " Как да отровим съпруга си", "дванайсет начина да се разправите с побеснял глиган", "Диети за непослушни деца от 3 до 5", "Насъскване на баби", "леки ремонти на стратегически бомбардировач", " Кои са най-добрите помпи за кърма". Направо ме е страх от тия каки с много време и достъп до интернет.

4 comments:

Mama said...

Това не мога да не го коментирам - BG Mamma RULEZ :)))). Ако не можеш да намериш инфо за нещо в мрежата, погледни там във форума - няма начин да го няма :))). Страхотни са :))))

Anonymous said...

Пирата много обича рецепти от bg-mamma...пирата обича храната и храната обича пирата!
btw, не е само инфото, има доста пауър в този форум, ако не се лъжа протестите срещу ГМО тръгнаха оттам. И едва ли е само това...

Unknown said...

Бе те и татковци го ползват форума, май... Но и аз съм намирал там информация за житейски проблеми. За бомбардировачи няма. Даже няма за елементарни ядове с реджистрито на Windows XP. Но за водопроводчици има :)

ToniShu said...

мъже, зеленейте, жените ви си имат bg-mamma :)