Обещавам пак да почна да пиша

Обещавам пак да започна да пиша, но този път ще гледам да не е за глупости, а за някакви сериозне неща.

6 comments:

awi said...

чичо, кой всъщност определя кое е сериозно и кое глупост?? от "сериозностите" на много хора (в риалитито и въобще) ми се повръща, специално на мен. а тук на 3 места чопнах и 3те ги харесах. *thumbs up*!!

Bormin said...

Аз решавам кое е глупости и кое не е. А относно идентификацията - прости искам да знам кой коментира, любопитство един вид.

awi said...

извинявай - не мислех, че никовете обиждат някого; наистина всички блогоплатформи/форуми са пълни с тях и то е според зависи, който иска, е с име, който не - с ник. аз не искам име, по-спокойно ми е да съм анонимна. досега анонимността ми не е навредила на никого, нито е имала такава цел:).

ако питаш дали се познаваме от другаде - с друг мой ник, - не, не мисля. на блога ти попаднах за 1ви път преди известно време, но нямах много време да разглеждам тогава.

естествено, че ти решаваш кое е глупост тук, щом мястото е твое:)). исках просто да кажа, че блогът ти ми харесва и аз като читател глупости не съм срещнала в него.

хайде всичко най, и не исках да те обидя.

awi said...

п.п. за да премахнем евентуалните недоразумения, ето тук почти всички никове, кто съм ползвала, откак съм в нета. не вярвам да сме влизали в конфликт през някой от тях - и през някой друг твой образ - защото освен че не съм конфликтна личност, за цялото време си изтървах нервите само веднъж, в началото, покрай Могилинската треска. а иначе наистина не обичам да съм с име (даже се чудя как съм оставила конкретни данни за възраст в blogger профила), не че не бих застанала зад/с него, когато се наложи. хайде всичко най!!

Bormin said...

не,бе не съм обиден или сърдит, любопитно ми е само,еееее не се ядосвай.

awi said...

ее, ок - мир:))!!