Give up all hope

Thou shalt not receive NO Christmas bonus or additional extra salary at the end of the year. Thou must be happy that thou art healthy and fed. Of this I am sure because I talked to God. Thou shalt not believe in no other herald than me.

6 comments:

Anonymous said...

Понеже гледам на горенаписания текст като на виц на месец декември, ще приложа и аз една смешна история.
Разглеждам си Facebook и реших да потърся един приятел Иван. Цъкам-цъкам страница по страница, и кой да видя, един известен колега със същото име. Викам си - я да му разгледам профила. Като изключим, че явно се вдъхновява от Макиавели и от някъв математик, ако не се лъжа, най-интересното е участието му в Facebook-групи. Някои от тях носят следните имена - Stop the misuse of jewish heritage, Любими израелски песни и разбира се SIX MILLION TO REMEMBER SIX MILLION. Всичко хубаво как да е, но когато прочетох тези имена и в последствие погледът ми спря на групата "Creators of *88" не се сдържах и избухнах в неистов смях.

Anonymous said...

А аз какво чух на 5тия етаж!!!
На партито ни, харани и напитки ще се дават само срещу купони, които всеки от нас ще получи на входа!!!

Anonymous said...

Купоните били приети като идея, защото светещите гривни, за които са се изръсили достатъчно (и то само за да изглеждаме като идиоти от друго измерениие), изчерпали по-голямата част от бюджета и не останало за пиене... Носете си алкохол и суха храна, защото с тези купони за по половин питие и пакетче солети, няма да я докараме до никъде... И важното е, че ще ви светят празните ръчички в тържествената нощ, останалото си е просто лакомия!

Anonymous said...

gotovi li ste za dove4era? predi niakolko dena me cenzuriraha i sega 6te pravia 2 opit da vi dam malko informacia za prestoia6toto parti: zapo4vame s grupa Tri O Five za razgriavka, sled tova s palna para prodaljavame pod ritama na iskren pecov i latino partizani. vseki 6te ima po 3 beli i 3 4erveni karton4eta. belite sa za 50ml koncentrat a 4ervenite za vino kato edno karton4e e edna 4a6a a ne butilka :-) az ne smqtam da pose6tavam tazi sme6na zbirka taka 4e ot men veseli praznici!

Anonymous said...

*цензурата от чичо Боби на анонимните комнтари се налага, защото някои човеци явно не разбират, кога не бива да споменават имена. В този коментар е цензурирано името. Коментарът е следният:*

da. 3-4 4erveni i 4-5 beli lis4eta. 4ervenite sa za vino a belite za koncentrat. Ne ste li bili na Manosko party predi?

Unknown said...

Къв коледен бонус, бе, ти си полудЕл. Такова нещо не помня как изглеждаше от времето на голямото синьо "М".