...and all I see is just another lemon tree


За последните 2 теми се включвам сега, това за елхата не го разбрах. Ти ли си гном? Снимал си се до елхата ли? Или коментара е свързан с парчето омазан плат на върха на елхата? Btw, какво е това на върха на елхата според теб?
Коледния дух в буквалния смисъл ли е или левия крачол от килотите на някоя чистачка от еди коя си фирма? Може да мине и за изнасилена снежанка или препикан снежен човек...или обратното. Според мен ако я бяха оставили без връх или бяха използвали от онези класическите, дето приличат на кулата в Останкино върхове, щеше да е по-добре. Социалистическа петолъчка, някой символ на капитализма (биг мак, кока кола) или дори свастика, щяха да изглеждат по-добре от това чучело! Трябва да се напише нещо по въпроса, ама от Evil Resources едва ли биха гледали с добри очи на такава тема и ще те обвинят в подривна дейност и умишлена демотивация.

ARrrgh!
The Filthy Pirate

1 comments:

Anonymous said...

Това цялото звучи като отдавна планирана разправа с черната гад от елхата... Може. За! Обаче нека ни изпратят новите възможности за гласуване, нали вече свикнахме да гласуваме за всичко. Петолъчката и неонова реклама на кока кола могат да си останат като предложения. Примерно.