Cyborgs don't die!


Киборгите не умират! Те са машини, а не човеци. Не е реалистично да нападнеш киборг с нож и да очакваш да умре. Ама, моля Ви, това е робот. Наръгването с нож, го вкарва за 72 часа в питстопа, за смяна на срязаните маркучи пребоядисване. След това има 2 месеца тестове, за това дали киборга е ремонтиран добре. Ако искате Киборга да спре да съществува трябва да го разглобите. Ето и кратки напътствия в тази посока:

Кратко упътване за анихилиране на киборг
-          В никакъв случай не ползвайте оръжия за унищожаване на човек – безсмислено е.
-          Купете оборудване за разглобяване на машини – флекс, ножица за ламарина, отвертки – всякакъв калибър, поялник, парен чук и т.н.
-          Наемете най-добрия хакер, който познавате – преди да започнете да чупите хардуера трябва да има софтуерно решение.
-          Издебнете киборга докато е в sleep mode и предизвикайте късо съединение в електрическите му вериги.

-          Ако киборгът мине в battle mode – бягайте.
-          Ако киборгът ви изглежда разцентрован – това не е така. Той има self repair софтуер и със сигурност не е повреден, а ви подвежда.
-          Киборгът не може да се напие – при по-новите модели консумацията на алкохол е само енергиен източник.
-          Ако събирате армия срещу киборга, бъдете внимателни, през това време той сглабя свои клонинги.
-     Възможно е да има победени киборги, но няма сигурни данни по въпроса.

4 comments:

Anonymous said...

хубаво е човек да има чувство за хумор
не е хубаво когато не знае кога да го използва
на мен лично не ми се струва особено подходящо да пречупваме случая през призмата на хумора, макар и черен
айде сега със същото чувство за хумор да коментираме и онези три низши същества (о, не - по-скоро вещества), недостойни за определението „човек”, които са виновни за случилото се.

Anonymous said...

Да, хубаво е човек да има чувство за хумор. А ще го използва, когато си иска, а не, когато някой му даде разрешение, защото било, разбираш ли, неподходящо в някакви си случаи. На мен ми се струва особено подходящо да пречупваме случая през призмата на хумора, защото иначе трябва да влезем в едни теми като - селяндурщина, простащина, необуздана консумация на стимуланти, липса на сигурност, липса на всякакво възпитание, неподходящо поведение от всякакъв характер и т.н. Така че - хуморът си е много намясто. Хайде с подходящо чувство за хумор да коментираш изцепките описани в постинга Party или пътеводител на Gалактическия сеирджия и тогава да си говорим. За съжаление съм безсилен да коментирам всички изстъпления и не ми остава друго освен да се пошегувам. А ако чувството за хумор на някои хора не стига дотам, че да се шегуват със смърт, болести, нещастни случай и т.н. то си е проблем на въпросните хора - още едно ограничение от вероятно големия им комплект от ограничения. Смятам, че си е много намясто на чичката шегата, а и за никого не е извън обичайното, за тия, които го познават това си е класически Чичка.

Anonymous said...

Постинга на Чичката е класически, не споря - по-класика от това здраве му кажи.
Ама понякога някои неща ми идват в повече. Говоря за черния хумор.
А и защо да не си говорим за селяндурщина, простащина, необуздана консумация на стимуланти, липса на сигурност, липса на всякакво възпитание, неподходящо поведение от всякакъв характер и т.н. Защо? Това са реалните неща от живота, защо да не ги наричаме с истинските им имена??! Защото така повече боли ли?

Anonymous said...

Защото с тия работи оправия немааааа!!! И дори да говориш за тях и дори да се опитваш да ги изкорениш, аз Чичката ще кажа, като остарял джедай, минал откъм тъмната страна: "Brave, but foolish, my old friend! You are IMPOSSIBLY OUTNUMBERED!'