изпедерастило ли си е новото поколение, светът ли се промени, интернетът ли е виновен за смяната на примерните интереси.

Странна работа. Блог хубав, теми много, а коментари минимум. Една единствена тема разбуни малко духовете и то да е тема като тема, а то – селянията във всичките си форми (софийска, провинциална, селска като такава, батална дори - бият ли се на село, или младият автор е имал предвид банална, няма значение). Мисълта ми беше обаче за коментарите. Защо селската тематика ви е толкова интересна, а теми като за заплатите събират по 2-3 мнения.
Или да си дойдем на думата. Как може такава симпатична тематика като G точката да ви остави безразлични. По мое време, когато нямаше интернет, Майкъл Джексън беше още черен, Траволта все още танцуваше и мачовете ни бяха на игрище (а не пред монитора), тогава подобна тематика би предизвикала дискусии, не тази за това кой от къде е.
Без заяждане – ако женската аудитория не взема отношение към подобен sms, то това може да се приеме като присъда за простотията на автора, или пък са бързали за профилактичния преглед, но ако мъжките (ако могат да бъдат наречени така) читатели си мълчат, то значи има нещо обезпокоително. Видимо женското щастие и добруване не е приоритет за младите. Ако им е по-интересна темата за мъжкото добруване, ами постави я нея. Може да бъде формулирана така: „Има ли хомосексуалисти и бисексуални, сексуално неориентирани, обратни, меки китки или всички са обикновени педерасти?” или просто да си остане като отворен въпрос

6 comments:

Алкохольо said...

Ама по твое време, чиче, е нямало: 1. Интернет с тонове порно за сваляне - в тези филмчета G-точката е доста слабо застъпена. Там се набляга на ръчкането. И хората остават с впечатлението, че жената трябва само и единствено да бъде ръчкана. И аз съм привърженик на тази теория, но възпитанието ми и вътрешното ми усещане говорят друго. А именно, че и тя е човешко същество с емоциии и усещания и че собственото ми удоволствие от секса зависи до голяма степен и от нейното собствено удовлетворение. Нещо като танц - ролите се сменят непрекъснато и се получава красотата и феерията на танца. (Сега ако ми кажете, че това звучи педалско ще се съглася. Но това не го прави по-малко вярно.)
2. Явления като Преслава, Анелия, Азис и т.н. - сега е по-интересен цветът на сутиена на някоя от тези "звезди", а не музикалните им качества и дадености. Майкъл Джексън е легенда в поп музиката (не я бъркайте с поп-фолк музиката), а и в музиката изобщо. В България легенда е "Радка Пиратка".
3. Две десетилетия демокрация - ей това разката фамилията на всичко. Игрището, на което играехме футбол като деца, го разкопаха заради някакви тръби, не го изравниха както трябва и сега е развълнувано като нервен импулс в главата на девственица при потъркване на G-точката. (Искаше коментар по темата - те ти е коментар по темата.) На другото ни игрище братята роми (така е политически коректно) му откраднаха (чети "взеха назаем" - отново поради политически причини) металните врати и сега за врати служат няколко камъка, обозначаващи гредите. Тук изобщо не коментирам апатията, обзела народа ни по време на тъй наречения преход.
4. "Тоя па! За Троволто ша ми говори. Я виш Хайшето какав гюбек варти, ма.." - Мдамммм. Едно време имаше един лаф: "Хубава работа, ама циганска." Едно от качествата на българския език е, че е богат и еволюира непрекъснато. Лошото е, че същият този лаф в момента е още по-популярен в следната си форма: "Хубава работа, ама българска." То и Ал Пачино танцува страхотно в "Усещане за жена", но на повечето хора като има кажеш заглавието на този филм ще те гледат с поглед тип "ЪЪЪЪЪЪЪЪ?!"
5. Липса на културен глад - гледам, продаваш си фигурките. Това, чиче, както съм сигурен, че си наясно, е вид изкуство. За пример ще дам Буркина Фасо. В тази, не знам и аз къде намираща се държавица, всяка година се отделят средно между три и пет процента от БВП (брутен вътрешен продукт) за култура. За сравнение - в България този процент е между 0,38 и 1. Не мисля, че е нужно да коментирам повече.
6. 2,5 милионно население на София - Обещал съм си, че няма да се намеся в тази тема. Много ме сърбят ръчичките, но не. Само ще цитирам какво казва една обикновена жена по въпроса: "Залял/а се е с шише парфюм, за да изличи миризмата на обор." Искаме да създадем гражданско общество, общество с морални ценности, с позиция по въпросите, които го вълнуват. Е, съжалявам! Няма как да стане с хора, в които овчето покорство при отиване на заколение се е просмукало до мозъка на костите им.
7. Липса на възможности да се разсъждава - Любимото ми. Имам една приятелка, на която лекар и беше казал: "Спри да мислиш толкова и това няма да се повтори." Става въпрос за нервна криза. Възможността да се анализира и да се обсъжда дадена тема се учи с годините. Разбира се, не всеки има умствения капацитет, за да достигне някакви висини в областта, но с подходящо развите може да се постигне доста сносно ниво. Но това няма как да се случи при условие, че сме общество от консуматори и само попиваме помията, изливаща се от медиите. Затова и чалгата е доминираща - лесно смилаема е. "Искаш да пада сутиен, трябва "Кайен"." Просто, ясно, разбираемо, без трагедия на лирическия Аз, без дълбок смисъл. Истината е, че е по-лесно да не се замисляш.

Алкохольо said...

8. Липса на истински жени - Сега ще си сложа главата в торбата и змиите ще ме нападнат. Скъпи жени, благодаря ви за феминизма. Сега освен, че трябва да изкарвата колкото мъжете си, ако ли не и повече, трябва и като се приберете да сготвите, да изперета, да нагледате децата. Просто ние сме свине и варвари и шансът да ни промените генерално клони към минус безкрайност. Има и изключения, разбира се, но те само потвърждават правилото. Не, че има лошо жената да е самостоятелна. Но когато това се повтаря непрекъснато просто става смешно и жалко. А и истинската жена, не би се облякла като труженичка, не би се вързала на мъжката простотия, дори би я надцакала с интелект и финес. Та относно феминизма - къде остана женствеността, питам аз?
9. Метросексуални мъже - ей това явление не мога да го разбера. Наречете ме изостанал (такъв съм си и без това), но WTF??? За мен това си е чист педераст. Хубаво е мъжът да се подържа и да се облича добре, но да ходя на коламаска и да си губя времето при маникюристката - не, благодаря. Пак ще намеся феминизма. Той (забележете, че е в мъжки род) еба майката (надявам са да не ме цензурират) на всичко. Искате да е матриархат, те ви е матриархат. Безволеви, безхарактерни путьовци, който веднъж в живота си не са се маризили честно един на един, а са големи само когато имат превъзходство минимум два-три пъти. Може и да си мускул, ама като не ти стиска си си чист путьо.
По мое време се биехме все още с чест. По-силен никога не се биеше с по-слаб. За ножове и оръжие не сме и помисляли. Имаше си неписани правила.
Сега ще кажете, че само за бой говоря. То и в живота е така. Непрекъснато се бориш за нещо. И има два пътя. Самоуважение и респект се печели само по единия. Другият е за путъовците. А какво е един мъж без самоуважение и респект?
Като най-виден представител на метросексуалността и фиминизма се сещам за "Секса и града". Побиват ме тръпки дори като го споменавам. Предлагам да направим български вариант на "Секса и града" - "Ибанието и сиелото" с главни герой трактористът Груйо и краварката Гица. Кулминацията на сериала ще се развива в трактор "Беларусь", от тия с каросерията пред кабината, натоварен със сено. Ще засенчи "Перла - кварталната", "Слуз над Босфора" и още две-три мега-кинопродукции.
Това май не е всичко, което имам да кажа по темата, но речниковият ми запас е на привършване, така че прекъсвам до тук. Ако се сетя нещо пак ще пиша. И, чиче, времето, за което говориш, а и аз говоря, е било "в друго време, в друг свят" както пееха Сигнал. Така че не очаквай някой да разбере.

Anonymous said...

Съжалявам, че няма бутонче "Харевам"!
От една жена

Mama said...

С мъка признавам, че съм удивена от истините, които откривам в написаното... мъка, мъка :))))))))

Fizo said...

София VS Село , Левски VS ЦСКА , Ауди VS БМВ , Бараса VS Челси , САЩ VS Русия , Човека паяк VS Батман :P и безброй други примери :)

И от двете страни на спора има достатъчно силни привърженици и всеки защитава своята. Ожесточени спорове до ранните часове. Добавете малко алкохол и кажете на някой, че мразите селяните и гледайте кво става ще ви изядат с парцалите :)

Unknown said...

Бобев, аз за тоя ти блог научавам едва миналата седмица, след като те видях най-случайно, на едно най-неочаквано място, докато кротко отивах да си търся цветна гумена папка. Не се сещам кви коментари очакваш, когато виден коментатор като мене няма хабер, че се е пръкнало нещо за коментиране :)